- Home
  - Despre noi
  - Servicii
      Relatii publice
      Publicitate
      Formate de emisiuni TV
      Productie film
      Productie multimedia
      Spoturi publicitare
  - Editura Zorio
  - Portofoliu
  - Newsletter
  - Contact

INDRAZNESTE ACUM

OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION
este o companie tanara. Pentru noi este extrem de important sa ai curajul de a-ti depasi limitele, de a grabi progresul. Aplicam aceasta filosofie atitudinala īn toate domeniile īn care OM COMMUNICATION isi desfasoara activitatea:

-Relatii publice,
-Publicitate,
-Productie media,
-Activitate editoriala.

"INDRAZNESTE ACUM"
ESTE FILOSOFIA VIITORULUI.


<< Editura Zorio >>

www. omcommunication.ro
E-mail: editura.zorio@omcommunication.ro
Tel/fax: 031.40.96.955
Director: prof. Mihai Morar

Lucrari aparute īn 2005

LUCRAREA "AGENDA DE COMUNICARE IN DOMENIUL DROGODEPENDENTEI"

Lucrarea, o premiera in Romania, aparuta la Editura "Zorio", parte componenta a companiei OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION, ii are autori pe Petre Craciun si Andra Chesaru, iar coordonator pe chestor-sef prof. univ. dr. Pavel Abraham, presedintele Agentiei Nationale Antidrog. Agenda de Comunicare īn domeniul Drogodependentei, lucrare pe care v-o propunem, cuprinde date de contact (adrese, telefoane, pagini de internet, e-mail-uri, servicii etc.) ale institutiilor, organizatiilor non-guvernamentale, partenerilor Agentiei Nationale Antidrog. Agenda mai cuprinde telefoane de urgenta, link-uri catre site-uri antidrog din Romania si din strainatate sau alte institutii din tara noastra, repere media, campanii de prevenire si informare aflate in desfasurare in anul 2005 etc.

Īn curs de aparitie

     -"Giurgiu in istoria Romaniei (secolele XIV-XVI)". Autor: prof. Ancu Damian
     -"Alege viata, drogul inseamna moarte" Interviuri. Autor: prof. drd. Petre Craciun
     -"Taina ghemului de ata", poezie pentru copii. Autor: prof. dr. Petre Craciun
     -"Gri in echilibru", proza scurta. Autor: Livia Dimulescu


STIRI       *       STIRI       *       STIRI

Vineri, 24 iunie a.c., Editura ZORIO a lansat, la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, volumul "Agenda de comunicare in domeniul drogodependentei" (autori Petre Craciun, Andra Chesaru, coordonator prof. univ. dr. Pavel Abraham). Lucrarea este o premiera in Romania si cuprinde date de contact ale institutiilor, organizatiilor non-guvernamentale, unitatilor medicale, partenerilor Agentiei Nationale Antidrog. Agenda mai cuprinde telefoane de urgenta, link-uri catre site-uri antidrog din Romania si din strainatate sau alte institutii din tara noastra, repere media, campanii de prevenire si informare.

Cu acelasi prilej a mai fost lansat documentarul TV "Olanda - Speranta pentru oricine", semnat de realizatorul TV Petre Craciun.© Copyright 2005 OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION