- Home
  - Despre noi
  - Servicii
      Relatii publice
      Publicitate
      Formate de emisiuni TV
      Productie film
      Productie multimedia
      Spoturi publicitare
  - Editura Zorio
  - Portofoliu
  - Newsletter
  - Contact

INDRAZNESTE ACUM

OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION
este o companie tanara. Pentru noi este extrem de important sa ai curajul de a-ti depasi limitele, de a grabi progresul. Aplicam aceasta filosofie atitudinala Ón toate domeniile Ón care OM COMMUNICATION isi desfasoara activitatea:

-Relatii publice,
-Publicitate,
-Productie media,
-Activitate editoriala.

"INDRAZNESTE ACUM"
ESTE FILOSOFIA VIITORULUI.


<< Productie film >>

FILME DE PREZENTARE/PUBLICITARE PENTRU INSTITUTII SI COMPANII (PE ORICE FEL DE SUPORT)

Experienta marilor companii din lume arata ca o prezentare de calitate a produselor oferite, in forma unui film de prezentare poate atrage mai usor atentia virtualilor parteneri de afaceri sau clienti. Aceasta va scuteste de descrieri verbale, va da posibilitatea de a intra mai repede Ón discutiile de fond asupra produsului si aveti posibilitatea de a pune la dispozitia jurnalistilor un suport de imagini care poate fi preluat si difuzat oricand de televiziuni.Firma noastra va ofera sprijinul calificat pentru a va face cunoscut in randul partenerilor dvs. de afaceri oferindu-le acestora prezentarea multimedia a activitatilor si/sau serviciilor dvs., prin oferirea de CD-uri DVD-uri sau casete VHS in cadrul simpozioanelor, prezentarilor de produs, conferintelor de presa, targurilor, expozitiilor sau pentru a le trimite pur si simplu ca material de prezentare diverselor firme.

Filmele noastre de prezentare sunt realizate cu aparatura BETA sau digitala, sunet Hi-Fi Stereo, editarea video se face computerizat, beneficiind astfel de cele mai spectaculoase efecte speciale si facilitati audio-video: titraj, inserare fond sonor, voce, text peste imagine (cu o grafica deosebita) si multe alte facilitati care se pot realiza numai digital.

PRODUCTIE VIDEO

-Filmari TV, film sau orice eveniment, inclusiv evenimente de familie sau mondene.
     -montaj, editare video
     -transpuneri
     -copieri video/CD/DVD


STIRI       *       STIRI       *       STIRI

Vineri, 24 iunie a.c., Editura ZORIO a lansat, la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, volumul "Agenda de comunicare in domeniul drogodependentei" (autori Petre Craciun, Andra Chesaru, coordonator prof. univ. dr. Pavel Abraham). Lucrarea este o premiera in Romania si cuprinde date de contact ale institutiilor, organizatiilor non-guvernamentale, unitatilor medicale, partenerilor Agentiei Nationale Antidrog. Agenda mai cuprinde telefoane de urgenta, link-uri catre site-uri antidrog din Romania si din strainatate sau alte institutii din tara noastra, repere media, campanii de prevenire si informare.

Cu acelasi prilej a mai fost lansat documentarul TV "Olanda - Speranta pentru oricine", semnat de realizatorul TV Petre Craciun.© Copyright 2005 OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION