- Home
  - Despre noi
  - Servicii
      Relatii publice
      Publicitate
      Formate de emisiuni TV
      Productie film
      Productie multimedia
      Spoturi publicitare
  - Editura Zorio
  - Portofoliu
  - Newsletter
  - Contact

INDRAZNESTE ACUM

OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION
este o companie tanara. Pentru noi este extrem de important sa ai curajul de a-ti depasi limitele, de a grabi progresul. Aplicam aceasta filosofie atitudinala Ón toate domeniile Ón care OM COMMUNICATION isi desfasoara activitatea:

-Relatii publice,
-Publicitate,
-Productie media,
-Activitate editoriala.

"INDRAZNESTE ACUM"
ESTE FILOSOFIA VIITORULUI.


<< Spoturi publicitare >>

CLIPURI SI SPOTURI PUBLICITARE

OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION produce pentru partenerii nostri (firme private, agentii de publicitate din Romania sau din strainatate, institutii guvernamentale, asociatii etc.) clipuri si spoturi publicitare. Asiguram partea de creatie (daca este cazul), filmare, procesare video si audio. Noi ne ocupam de difuzarea acestor productii pe posturile nationale/locale de televiziune si radio.


La cererea clientilor nostri ne ocupam de monitorizarea difuzarii spoturilor produse de firma noastra.

Experienta acumulata de noi prin colaborarile cu institutii guvernamentale (de ex., Agentia Nationala Antidrog) ne recomanda drept una dintre firmele care s-au implicat serios in productia unor materiale video si audio pentru campanii sociale derulate la nivel national (Campania antidrog "Deschide ochii" - 2005).


STIRI       *       STIRI       *       STIRI

Vineri, 24 iunie a.c., Editura ZORIO a lansat, la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, volumul "Agenda de comunicare in domeniul drogodependentei" (autori Petre Craciun, Andra Chesaru, coordonator prof. univ. dr. Pavel Abraham). Lucrarea este o premiera in Romania si cuprinde date de contact ale institutiilor, organizatiilor non-guvernamentale, unitatilor medicale, partenerilor Agentiei Nationale Antidrog. Agenda mai cuprinde telefoane de urgenta, link-uri catre site-uri antidrog din Romania si din strainatate sau alte institutii din tara noastra, repere media, campanii de prevenire si informare.

Cu acelasi prilej a mai fost lansat documentarul TV "Olanda - Speranta pentru oricine", semnat de realizatorul TV Petre Craciun.© Copyright 2005 OPTIMAL MEDIA COMMUNICATION