Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Editorial
30.11.-1

Când paginile de Facebook ale instituțiilor devin albume cu câini și pisicuțe

Mă tem că unele instituții din România au început să creadă - și acționează deja în acest sens - că paginile lor de Facebook sunt o formă de comunicare ”ușurică”, fără nicio legătură cu regulile comunicării publice instituționale. Umplem aceste pagini cu câini și pisicuțe, obținem like-uri pe care le introducem în rapoartele de monitorizare, ne lăudăm cu ele în fața șefilor, care nici ei nu știu cum trebuie să fie comunicarea publică și ne culcăm liniștiți. Ce facem cu cetățenii care așteaptă informații despre oameni, despre problemele reale (altele decât cele canine sau feline), despre schimbări de legi, despre atâtea altele? Pe ei cine îi informează corect și la vreme?
În Europa este cu totul altfel. Paginile de FB nu au devenit albume care seamănă cu cele ale magazinelor de animăluțe, nu se caută emoția ieftină, ci se pune accentul pe informarea publică.
Verificați și veți vedea!


Petre CrăciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.