Optimal Media
”Povestea de vineri cu Petre Crăciun” - 52 de povești în lectura autorului   |   POLIȚIST ROMÂN DECORAT DE FRANCEZI   |   Film/ FROZEN IGNAT (AKA: CINE A UCIS CRACIUNUL?)  |   Film/ CALUGARITELE VRAJITOARE  |   LOVESC, DECI EXIST!, un film de Marius Th Barna, dupa un scenariu de Bogdan Ficeac  |  
  Editorial
30.11.-1

România în miezul unei revoluții morale

Cine nu înțelege glasul acestor tineri, cine are urechile astupate, cine crede ca mai merge ca pana acum trebuie sa plece acasa. Clasa politica a esuat, a inselat, a furat, a mintit, s-a facut de ras. La ora actuală, nu mai crede nimeni in partide, in liderii politici, in Parlament, in Guvern, in instituțiile statului. Toti cei care au guvernat Romania in ultimii 25 de ani au contribuit la acest faliment politic. Nu am vazut proiecte de tara, nu am vazut viziune, dragoste de tara, speranta pentru aceasta tara pe care au siluit-o toti nemernicii, toti penalii.
Generatia Facebook a dat un semnal cand a ales un persedinte care nu a dovedit decat in putine momente ca a inteles glasul strazii, increderea cu care a fost investit. In ultimul an, sub mandatul noului presedinte, nu s-a schimbat nimic fundamental in Romania. A continuat coruptia, au avut loc abuzuri in functie, oamenii au murit individual si, mai nou, in grup.
Tragedia din Colectiv a dus la declansarea unei revolutii morale a tinerilor. A fost nevoie ca circa 30.000 de oameni sa iasa in strada pentru ca acest Guvern sa isi dea demisia. Dar tinerii nu raman acasa nici in aceasta seara. Dimpotriva, eu iesit in strada circa 100.000 de oameni in intreaga tara. Nu exista un program bine cristalizat, ci numai o mare nemultumire fata de acest sistem politic falimentar. Vom vedea, cu siguranta, tot felul de manipulari, de incercari de confiscare a acestei mari si curate miscari populare.
Este vremea tinerilor care nu vor sa plece din Romania. Cei care conduc astazi destinele Romaniei trebuie sa inteleaga glasul strazii care nu mai accepta sa mergem inainte la fel ca pana acum.
Strada va continua miscarile, iar presedintele este pus in fata unei mari decizii. Cum va muta? Va apela la negocierea cu aceste partide blamate de strada (fara exceptie) sau va incerca sa impuna un guvern moral, din care sa nu mai faca parte nicun politruc.
Domnule Iohannis, ati fost ales cu un imens mandat popular. De dumneavoastră depinde cum veti resusi sa raspundeti acestor sperante populare.
Petre CraciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.