Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Editorial
30.11.-1

Sănătatea copiilor noștri nu are legătură cu politica!

Văd că, de vreo două zile, se vântură în mediul public posibilitatea legalizării consumului de canabis in scopuri medicale. Anunțul l-a făcut, total șocant, Orlando Teodorovici, ministrul Finanțelor, lăsând să înțelegem că vom discuta și despre consumul recreațional mai târziu. M-am întrebat de ce s-a făcut un astfel de anunț și dacă este o greșeală, cum sunt numeroasele ”petrarde” aruncate in spațiul public.
Cred, după două zile de reflecție, că nu este o greșeală, ci o strategie electorală a unui partid care încearcă să cucerească voturile tineretului. Ale adolescenților și tinerilor ”rebeli” care, cred cei asemenea lui Orlando, ar rezona la o astfel de ofertă otrăvită.
Legalizarea canabisului, fie și în scopuri medicale, nu este o temă care trebuie tranșată într-un an electoral. Sunt numeroase studii care arată efectele negative ale consumului acestui drog. Mi-aș dori foarte mult ca instituțiile statului cu atribuții în domeniu, cum ar fi Ministerul Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne și Agenția Națională Antidrog să nu răspundă politic la această provocare electorală, chiar dacă șefii lor sunt numiți politic.
Sănătatea copiilor noștri nu are legătură cu politica!Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.