Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Sfarsitul arogantei prezidentiale
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Editorial
30.11.-1

Sfarsitul arogantei prezidentiale

Au fost alegerile parlamentare din acest an si s-au incheiat cu rezultatele pe care le cunoastem. USL-ul a castigat in jur de 60% din mandate, ARD-ul reuseste ca se plaseze pe undeva pe la 18-20 %, ceea ce reprezinta un scor bun fata de nemultumirea pe care au creat-o in tara, PP-DD-ul lui Dan Diaconescu obtine un scor neverosimil fata de vidul care se ascunde in spatele unui ecran de televizor, iar UDMR-ul suspina pana va afla rezultatul final.


Nu sunt rezultate spectaculoase. Cei care urmaresc cu atentie scena politica se asteptau la asemenea scoruri. Poate mizau pe un procent mai mic din partea celui mai lipsit de continut si de sens partid aparut in ultimii ani, cel nascut din povestile de periferie cu Magda, Tolea, Elodia sau cine mai stie cine…


Asteptam rezultatele individuale, cu speranta ca vor disparea din Parlament campionii tupeului, ai mitocaniei, ai dispretului fata de vointa populara, fata de suferintele celor mai importante categorii sociale si de varsta. De unii vom scapa (se mare ca MRU se numara printre ei), dar cu altii vom ramane pe cap (spasita Elena Udrea se pare ca va merge in Parlament cu votul romascanilor).


Romania si romanii merita ca politicieni de acest fel sa ia o pauza, sa ne lasa macar patru ani sa vedem cum este si fara ei. Spre regretul acestora, nu va muri nimeni de dorul lor.


Pentru cat rau au facut romanilor, politicienii din PDL, ascunsi sub alta sigla si intrati intr-o alianta de conjunctura, scapa aproape cu fata curata. Ce vreti, asa este romanul, bun si repede iertator, cum spune cronicarul.


Ceea ce sper de la aceste rezultate, este ca ele sa duca la sfarsitul arogantei prezidentiale, a celui care a patronat tot acest razboi al romanilor contra romanilor. La disparitia atitudinii de singur detinator al adevarului absolut. Al ideii ca nu se poate decat ceea ce vrea un om si ca nu contreza ceea ce vor/voteaza 7,4 milioane de oameni.


Petre Craciun


 Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.