Optimal Media
Schimb de experienţă între bibliotecarii din Basarabia şi cei din România  |   Stimulente financiare pentru elevii care au obținut media generală 10 la examenele naționale din acest an  |   Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov  |   Realizatori din România la Festivalul Internaţional al Filmelor de Animaţie „ANIMATOR” de la Poznań  |   Osânda cărților, spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri la Penitenciarul Rahova  |  
  Ultima ora
30.11.-1

11 persoane decedate într-un accident aviatic la Aerodromul din Tuzla

11 persoane au murit într-un accident aviatic la Aerodromul din Tuzla, in care a fost implicat un avion AN 2. Alti trei raniti au fost imbarcati intr-un elicopter SMURD pentru a fi transportaţi la spital.


La bordul aeronavei, care apartinea Scolii de Aplicatie de la Bobocu, se aflau 14 persoane, dintre care patru erau membri ai echipajului, iar ceilalti erau parasutisti.


Potrivit Antena 3, aeronava era una militara, care participa la un exercitiu. Prima persoana ranita, care a fost transportata la Spitalul Constanta, este in coma si are arsuri.


Colegii de la Spitalul Constanta vor stabili care dintre cele trei persoane ranite vor trebui transportate la Bucuresti pentru interventia medicala. Numarul de morti vechiculat este de 9 sau 10. Vom avea un bilant in momentul cand se va incheia interventia specialistilor de la IGSU”, a declarat Arafat pentru Antena 3.


Constantin Spanu, purtator de cuvant al MApN a transmis ca accidentul s-a produs la orele 17,40, iar focul a fost stins la 18,15. "La scurta vreme dupa decolare avionul a luat foc si s-a prabusit. Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a ordonat constituirea unei comisii de cercetare a evenimentului", a mai declarat Spanu.
La bordul aeronavei se afla si comandantul scolii, comandorul Nicoale Jianu.
Optimal Media


 Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.