Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Ultima ora
30.11.-1

Dan Andronic: “Ponta pregăteşte debarcarea lui Vanghelie”


Analistul Dan Andronic da ca sigur, pe blogul sau, divortul dintre noul presedinte al PSD, Victor Ponta si seful organizatiei de Bucuresti, Marian Vanghelie. Relatia dintre cei doi a fost tot timpul tensionata, dar acum, dupa alegerea sa in fruntea partidului, Ponta are si parghiile prin care poate opri influenta lui Vanghelie in partid.


“Una din regulile şefiei în PSD este aceea că noul venit taie câteva capete. E un semn de autoritate, o dovadă a capacităţii manageriale. Iar Ponta va face câteva gesturi spectaculoase. Sau cel puţin aşa este sfătuit să facă. Primul dintre ele îl va viza pe Marean. Care va fi debarcat de la şefia organizaţiei Bucureşti. După care vor începe problemele serioase pentru el. Un prieten îmi spunea că în curând Vanghelie va anunţa că e bolnav. Oarecari probleme cu inima. După care se va interna. Şi tot aşa…”, scrie Andronic intr-o postare recenta.


Actualul vicepresedinte al partidului a adus multe deservicii de imagine formatiunii pe care o reprezinta, Ponta acuzand declaratiile deplasate ale acestuia intr-un interviu acordat in exclusivitate publicatiei Optimal Media.


Petre Craciun


 Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.