Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Ultima ora
30.11.-1

Dominique Strauss-Kahn, seful lui Jeffrey Franks, a fost retinut de politia din New York pentru agresiune sexuala

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost retinut de politia din New York, pentru o posibila agresiune sexuala. Retinerea sefului Fondului a fost realizata sambata pe aeroportul John F. Kennedy din New York. Pe numele sau a fost formulata o plangere a unei menajere de la un hotel din Times Square, care sustine ca a agresat-o sexual.


Strauss-Kahn a fost retinut in avion, de ofiteri ai Autoritatii Portuare din New York, cu numai 10 minute inainte de decolare. Acesta a fost predat politiei din Manhattan, care urmeaza sa stabileasca daca acuzele pe care i le-a adus menajera in varsta de 32 de ani sunt reale.


Un oficial al politiei a declarat ca Strauss-Kahn a iesit din baie, dezbracat, si a gasit-o pe menajera in camera, unde venise pentru a face curat. Barbatul ar fi incercat sa-i smulga hainele, obligand-o sa-i faca sex oral. Femeia a reusit sa  alertand conducerea hotelului.


"Victima a fost dusa la spitalul Roosevelt din Manhattan, unde a fost tratata pentru traume minore", a declarat comisarul Paul Browne pentru CNN.


In momentul in care politstii au venit la hotel, Strauss-Kahn please deja la aeroport.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.