Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Intalnire cu doi strategi de campanie electorala la Ambasada Statelor Unite: Donald Fowler si Paul Pelletier
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Intalnire cu doi strategi de campanie electorala la Ambasada Statelor Unite: Donald Fowler si Paul Pelletier

Ambasada SUA organizeaza luni, 15 octombrie, o masă rotundă la care participa Donald Fowler (Partidul Democrat din SUA) şi Paul Pelletier (Partidul Republican din SUA), doi dintre cei mai importanti strategi electorali din Statele Unite. 


Cei doi strategi electorali vor explica mecanismele uneia din cele mai elaborate campanii electorale din lume, abordând subiecte cum ar fi: rolul noilor mijloace de comunicare socială în dialogul cu electoratul (Facebook, Twitter, bloguri, myspace etc.), importanţa mesajelor electorale transmise prin mijloacele de comunicare socială, rolul cetăţenilor obişnuiţi şi cel al voluntarilor de campanie, elemente comune şi diferenţe între cei doi candidaţi la preşedinţia SUA privind abordarea politicii interne şi externe, în contextul crizei globale. Alte teme dezbatute vor fi modul in care criza globală influenţează rezultatele alegerilor prezidenţiale din SUA, temele majore de campanie ale celor doi candidaţi şi modul în care se diferenţiază de temele campaniilor prezidenţiale trecute si configurarea politicii externe americane după alegerile din 6 noiembrie, în funcţie de partidul candidatului care va câştiga.


Paul Pelletier


Are peste două decenii de experienţă în politică, comunicare, strângere de fonduri, corporaţii, companii non-profit şi consultanţă, Paul Pelletier este recunoscut ca unul dintre experţii de vârf din SUA în campanii electorale şi management în politică, mediu corporatist şi organizaţii non-guvernamentale. A fost consilier legislativ în Congresul american, la Washington, şi asistent adjunct special la Casa Albă, înainte de a înfiinţa „Direct Campaign Solutions”, o firmă de consultanţă pentru management media de campanie şi strângeri de fonduri.


Pelletier a activat în peste 36 de campanii electorale şi este unul dintre cei mai experimentaţi şi solicitaţi profesionişti în comunicare şi politică din SUA. Vastele sale cunoştinţe şi tehnici de strângere de fonduri l-au determinat să organizeze cursuri şi seminare pe întreg teritoriul Statelor Unite pentru organizaţii precum Departamentul de Stat al Statelor Unite, Comitetul Naţional Republican, Institutul de Management de Campanie al Universităţii Americane, Institutul de Leadership, revista „Campanii şi alegeri”, Asociaţia Americană a Consultanţilor Politici, Institutul de Ştiinţe Politice Aplicate „Bliss” al Universităţii din Akron, statul Ohio, Şcoala de Comunicare „Manship” a Universităţii statului Louisiana, Universitatea Regent, Academia Navală Americană, Asociaţia Profesioniştilor din Domeniul Strângerii de Fonduri şi Institutul Republican Internaţional în cadrul căruia a primit onoruri din partea statului ucrainean pentru contribuţia sa la predarea de tehnici moderne de campanie şi comunicare în masă demnitarilor ucraineni.


Pelletier a lucrat şi în cadrul a numeroase campanii de capital pentru organizaţii non-profit, contribuind la sensibilizarea opiniei publice cu privire la diverse cauze de importanţă publică, la nivel regional şi naţional. A reusit să strângă fonduri de milioane de dolari pentru cauze variate, de natură religioasă, medicală, educaţională şi culturală.


Paul Pelletier este licenţiat în ştiinţe politice şi comunicare în masă al Universităţii Columbus, a obţinut o diplomă de masterat în managementul comunicării politice de la Universitatea Regent şi un certificat de studii avansate în psihologie politică din partea Universităţii George Washington. Este comentator invitat al BBC Radio şi BBC World Television pe probleme politice şi actualităţi şi a comentat pentru acestea campaniile prezidenţiale din SUA din 2000 şi 2004 şi discursurile prezidenţiale de învestire din 2001 şi 2005. Pelletier a avut nenumărate apariţii televizate la Fox News Channel, CNN, NBC, Vocea Americii, Vocea Rusiei şi alte organizaţii media internaţionale, naţionale şi locale.


Paul Pelletier este veteran al operaţiunii „Iraqi Freedom” din 2006 şi a fost medaliat de două ori de Forţele Navale ale SUA pentru realizări deosebite.


Donald L. Fowler


Este preşedinte al companiei “Fowler Communication Inc.”,  a fost preşedinte la nivel naţional al Comitetului Naţional al Partidului Democrat din SUA în perioada 1995-1997. Fowler, profesor de ştiinţe politice şi om de afaceri din Carolina de Sud, şi-a petrecut o mare parte a carierei în diferite funcţii din structura Partidului Democrat, inclusiv cele de director executiv al partidului, preşedinte de filială de partid şi director executiv al Convenţiei Naţionale Democrate din Atlanta din 1988.


Donald Fowler şi-a obţinut masteratul şi doctoratul de la Universitatea din Kentucky, una dintre primele instituţii de învăţământ din Statele Unite care au oferit cursuri de ştiinţe politice şi administraţie publică. A predat administraţie publică şi politică americană la Universitatea din Carolina de Sud începând cu 1964 şi este colonel în retragere al Armatei SUA, fiind absolvent al Colegiului de Razboi al SUA.


Înainte de Convenţia Naţională a Partidului Democrat, a fost numit preşedinte al „Comisiei de etică” a Partidului Democrat, menită să reformeze procesul de numire a candidaţilor prezidenţiali. Pe timpul acestui mandat, Fowler a activat în cadrul campaniei electorale a lui Bill Clinton şi Bob Dole. Ca preşedinte la nivel naţional al comisiei, Fowler a administrat operaţiunile de zi cu zi ale partidului şi, împreună cu preşedintele general, Christopher Dodd, a  fost „imaginea” publică a partidului.


Fowler îşi continuă activitatea politică în calitate de membru al Comitetului Naţional Democrat. Fowler şi agenţia sa de comunicare au dezvoltat proiecte de relaţii publice la nivel de stat şi de guvern federal pentru diverse grupuri de clienţi, realizând de asemenea studii de marketing, publicitate, relaţii publice şi programe de marketing pentru clienţi naţionali şi internaţionali.


Petre CraciunCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.