Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Menajera care l-a trimis pe Dominique Strauss-Kahn in inchisoare locuieste intr-un apartament pentru bolnavii infestati cu virusul HIV

Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuala impotriva unei menajere din New York, are tot mai multe motive pentru a fi ingrijorat. Ultimul dintre acestea se refera la informatia potrivit careia victima agresiunii sale, menajera de 32 de ani, ar putea fi infectata cu virusul HIV.


Zirele au relatat ca femeia locuieste impreuna cu fiica sa adolescenta intr-un apartament din Bronx inchiriat exclusiv persoanelor adulte care au SIDA, scrie New York Post.


Potrivit sursei citate, inainte de locui in acest apartament, a detinut un spatiu inchiriat de Harlem Community AIDS United numai adultilor infectati si familiilor lor, noteaza ziare.com.


Banuiala nu poate fi verificata, din cauza confidentialitatii actului medical, dar informatia publicata de jurnalisti arunca si mai mult gaz pe focul si asa destul de puternic al scandalului in care este implicat seful FMI.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.