Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Ultima ora
30.11.-1

Ponta: Mircea Geoană tace sase luni sau pleaca din PSD

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis luni ca, daca doreste sa ramana in PSD, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, va trebui sa invete sa faca ceea ce nu a facut de foarte mult timp: sa taca. Si nu cateva zile, ci sase luni. Potrivit deciziei BPN, Geoana nu va mai avea voie sa aibă poziţii publice contrare partidului. Daca va incalca decizia, va trebui sa paraseasca partidul, a anunţat preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta.


"Am discutat poziţia dlui Mircea Geoană faţă de conducerea PSD. Prin decizia BPN, şi dl Geoană a acceptat, timp de şase luni, să nu mai aibă poziţii publice faţă de direcţiile pe care PSD le are sau nu", a declarat Ponta, citat de Agerpres.


Presedintele PSD a mai aratat ca membrii BPN "au stabilit în unanimitate", că, în condiţii dificile pentru ţară, PSD nu poate avea două direcţii.


"PSD nu poate avea două direcţii, două volane diferite: una a BPN, care este legitimă, şi una a domnului Geoană. Această decizie are foarte clară şi sancţiunea care va fi aplicată, pe care dl Geoană o primeşte dacă încalcă decizia. (...) În speranţa că şi ceilalţi colegi vor accepta acest lucru, PSD are nevoie de o decizie unitară", a spus Ponta.


Social democratul a aratat ca partidul nu renunta la pozitia de presedinte al Senatului, sens in care nu se pune problema retragerii sprijinului lui Geoana.


Petre C.Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.