Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Preşedintele Băsescu susţine că ar oferi guvernarea opoziţiei, dacă are program mai bun şi trece moţiunea

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, vineri, că nu va încredinţa Guvernul actualei opoziţii, decât dacă moţiunea de cenzură iniţiată de PSD va trece de Parlament, iar partidele din opoziţie vor veni cu "un program mai credibil" decât al actualului Executiv.


"Dacă opoziţia vine cu un program mai credibil decât ce face actualul guvern, nu voi avea nicio ezitare, în cazul în care o moţiune de cenzură trece, să le încredinţez guvernarea. (...) Esenţial pentru mine este să existe stabilitate politică. De aceea, reiterez un apel pe care l-am făcut la opoziţie: 'Atenţie ce vă doriţi cu moţiunea de cenzură, că s-ar putea să vă reuşească şi să vă chem la guvernare, dacă aveţi un program corespunzător!'. Deci fiecare trebuie să fie atent ce îşi doreşte", a declarat Băsescu, într-un interviu acordat site-urilor hotnews.ro şi hotnews.md, împreună cu preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu.


Liderul de la Cotroceni a criticat "lentoarea" cu care actualul Guvern adoptă reforme, însă a apreciat că măsurile Executivului în exerciţiu sunt "mult mai bune" decât cele prezentate de liderii opoziţiei, preşedintele PSD, Victor Ponta, şi şeful PNL, Crin Antonescu.


"Comparaţia între ce este acum, coaliţia de guvernare, şi opoziţie este că până în prezent coaliţia de guvernare, chiar dacă s-a mişcat foarte încet, duce lucrurile într-o direcţie bună, recunoscută deja şi de Fond (Fondul Monetar Internaţional - n.r.) şi de agenţiile de rating. Eu nu pot, cu toată nemulţumirea mea faţă de lentoarea măsurilor pe care le ia actualul guvern, să nu recunosc faptul că sunt mult mai bune măsurile luate de actualul guvern decât propunerile domnului Ponta şi ale domnului Antonescu", a mai spus Traian Băsescu, la hotnews.ro şi hotnews.md.


AgerpresCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.