Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Ultima ora
30.11.-1

Tragedie la Maternitatea Giulesti, trei copii morti

O explozie a avut loc, luni seara, la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, la sectia de Terapie Intensiva. Trei dintre copiii aflati la maternitate si-au pierdut viata in urma incidentului, alti sapte fiind raniti, anunta Antena 3.


Bebelusii raniti au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru interventii.


Raed Arafat a declarat, pentru Antena 3, ca a avut loc un incendiu Maternitatea Giulesti, opt copii fiiind adusi la Grigore Alexandrescu, dintre care trei au decedat. Oficialul Ministerului Sanatatii a mai declarat ca a fost o adevarata tragedie, la ora actuala medicii incercand sa ii resusciteze pe micuti.


Incendiul a fost stins, luni seara, la scurt timp după producerea acestuia, iar 11 copii au fost evacuaţi, a declarat la faţa locului purtătorul de cuvânt al ISU, Anca Onofrei, citata de Agerpres. Potrivit acesteia, incendiul s-a produs în jurul orei 18,40, în urma unei explozii la Secţia de reanimare nou-născuţi.


"În momentul în care am ajuns ieşea foarte mult fum şi, când au ajuns echipele în clădire, au constatat un incendiu pe 20-30 de metri pătraţi cu flacără deschisă. S-a intervenit imediat, era vorba de etajul 2 - Secţia de reanimare unde erau născuţi prematuri. În momentul în care s-au împărţit, echipele s-au ocupat de evacuarea copiilor. Aceştia au fost evacuaţi în cele mai bune condiţii, pentru că au fost luaţi în incubatoare, fiind condiţii speciale", a declarat oficialul ISU.


"Am trimis toate maşinile disponibile, pentru a transporta atât copiii evaluaţi până acum, cât şi o parte din gravidele aflate în travaliu. Este vorba de o situaţie specială deosebită. Este vorba despre câţiva copii transportaţi, dar nu putem da deocamdată detalii, pentru că starea copiilor nu este starea adultului. Deci paramedicii au fost nevoiţi să cheme medicii pentru evaluarea situaţiei. În acest salon nu erau şi mămicile, ci numai copiii în incubatoare", a mai precizat Anca Onofrei, mai informeaza Agerpres.


Vom reveni.


Update


Dan Mircea Enescu, directrorul Spitalului Grigore Alexandrescu, a declarat pentru Antena 3, la orelele 21.20, ca la acest spital sunt opt copii internati in stare extrem de slaba, cu „sanse mici de supravietuire”. Enescu a mai declarat ca micutii au arsuri pe 70-80% din suprafata corpului. „Eu nu am citit niciodata despre un astfel de caz”, a mai adaugat directorul Spitalului Grigore Alexandrescu


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.