Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Ultima ora
30.11.-1

Va fi inaugurat Centrul European impotriva Cibercriminalitatii – EC 3

După cum informează site-ul Oficiului european de poliție, în data de 11 ianuarie 2013, la sediul de la Haga al acestei instituții, va avea loc inaugurarea Centrului european împotriva cibercriminalității – EC 3. Acest centru va constitui punctul focal în lupta Uniunii Europene împotriva criminalității cibernetice și va contribui la adoptarea unor reacții mai rapide împotriva criminalității online. Centrul va sprijini statele membre și instituțiile Uniunii Europene în realizarea unei capacități operaționale și analitice pentru investigațiile și cooperarea cu partenerii internaționali. 


EC3 își va începe oficial activitatea la 1 ianuarie 2013 cu un mandat pentru combaterea următoarelor domenii ale criminalității cibernetice:  cea comisă de grupuri organizate pentru a obține profituri criminale ilegale, cum ar fi fraudele online; criminalitatea care provoacă pagube serioase victimelor, cum ar fi exploatarea sexuală online a copiilor si, in fine, cea care afectează sistemele critice de infrastructură și informație din cadrul Uniunii Europene.


Ioan HurdubaieCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.