Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Ultima ora
30.11.-1

Vanghelie efectuează o nouă vizită în Statele Unite, la invitatia American Israel Public Affairs Committee

Marian Vanghelie participa, impreuna cu o delegaţie de parlamentari şi europarlamentari ai PSD Bucureşti, la o nouă vizită la Washington, care va avea loc in perioada 21-26 mai.


“Onorez invitaţia pe care am primit-o de la A.I.P.A.C., Asociaţia Evreilor Americani, unde, după cum ştiţi, participă şi domnul Netanyahu şi domnul Obama, şi alte întâlniri pe care le voi avea destul de importante. Mă interesează întâlnirile cu agenţiile americane, care dau credite pentru societăţile comerciale, care pot să vină să investească”, a declarat Marian Vanghelie, citat de Agerpres, înainte de plecarea spre Statele Unite, subliniind că un punct important al vizitei sale este găsirea de investitori pentru cartierul-eco din Ghencea.


Primarul sectorului 5, unde exista un mare numar de romi, va avea o întâlnire şi la N.D.I. (National Democratic Institute), unde va discuta problema romilor din sectorul pe care il conduce.


Vanghelie a mai adaugat apreciaza colaborarea cu America ca fiind mult mai “importantă de acum încolo, după tot ce se întâmplă cu scutul antirachetă”.


Alaturi de Marian Vanghelie, au mai plecat in Statele Unite deputaţii PSD Oana Niculescu-Mizil şi Georgian Pop, precum şi preşedintele Comunităţii Evreieşti din Bucureşti, Erwin Simsensohn. Acestia au raspuns invitaţiei A.I.P.A.C. (American Israel Public Affairs Committee) de a participa la lucrările 'Policy Conference 2011', conferinţă ce se desfăşoară sub patronajul preşedintelui SUA, respectiv a premierului israelian, mai informeaza Agerpres.


Optimal MediaCategorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.