Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
08.03.2011

Adrian Ursu și Oana Stancu s-au mutat la Antena 3. Ei vor fi prezentati in acesta seara de Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Jurnaliștii Adrian Ursu și Oana Stancu, pana de curand realizatori ai emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV, au semnat contractul prin care se vor muta la Antena 3. Ei vor fi prezentati oficial, in acesta seara, de directorul postului, Mihai Gadea, in emisiunea sa Sinteza zilei din acesta seara.Cei doi au fost scosi din grila de managerul general al postului Realitatea TV, Sebastian Ghita, dupa o celebra emsiune in care s-a discutat despre seful ANAF, Sorin Blejnar.


In 2010 de la acelasi post de televiziune s-a mutat la Antena 3 si jurnalistul Razvan Dumitrescu. De curand, la acelasi post a venit de la Pro TV Carmen Avram, care deja s-a impus cu emisiunea “In premiera”. Avram a primit si o pozitie manageriala, ea fiind numita director editorial al canalului.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.