Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
23.09.2010

Alfred Bulai: „Daca acest Guvern ar pica in urma unei motiuni, am avea o alta majoritate si alte sanse pentru suspendarea presedintelui”

Exclusivitate Optimal Media
Sociologul Alfred Bulai a declarat, in exclusivitate pentru Optimal Media, ca anuntul de suspendare a presedintelui Traian Basescu face parte dintr-un”concurs national de amenintari” intre presedintele Basescu si liderii opozitiei.


Cat timp nu se pune problema unui succes garantat al motiunii de cenzura, in conditiile in care exista dispute daca motiunea va trece sau nu, suspendarea este doar un episod dintr-un ”concurs national de amenintari”. Nu toti din PDL care vor sa scape de Boc sunt de acord si cu debarcarea lui Basescu. Pe de alta parte, nu toti din opozitie sunt de acod cu revenirea lui Mircea Geoana in prim-plan, situatie care ar deveni reala daca suspendarea s-ar concetiza. Chiar si asa, trebuie sa recunoastem ca Traian Basescu are reale probleme de imagine, fata de 2007, cand increderea sa era pe undeva la 50%”, a declarat, joi, Alfred Bulai pentru publicatia noastra.


Bulai mai afirma ca sansele suspendarii ar fi mult mai mari daca actualul executiv ar fi inlaturat in urma unei motiuni de cenzura.


Daca acest Guvern ar pica in urma unei motiuni, atunci am avea o alta majoritate si alte sanse pentru suspendare. Chiar si asa, ajungem din nou la referendum unde exista riscul unei prezente reduse. Indiferent de succesul sau de insuccesul acestei actiuni, actuala putere trebuie sa fie extrem de atenta cu cresterea nivelului de nemultumire in randurile populatiei. Vine vremea rea, apar facturile de nesuportat, iar banii de la FMI nu se vor regasi in nivelul de trai. Traian Basescu a facut tot ce a putut pentru a bloca orice evadare din partid, dar nu stiu cat va mai putea face acest lucru in perspectiva unei cresteri a nemultumirii populare si a unui blocaj ce devine din ce in ce mai previzibil”, a mai adaugat profesorul Alfred Bulai. (Foto: adevarul.ro)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: VEZI MISCAREASOCIALISTA RO

VREM NATIONALIZARE SI ECONOMIE PLANIFICATA


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.