Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
17.01.2011

AMPOSDRU: Dezbatere pentru îmbunătătirea aplicatiei Action Web

Joi, 13.01.2011, la sediul AMPOSDRU a fost organizată o nouă dezbatere între conducerea autoritătii de management si reprezentanti ai partenerilor sociali – confederatii sindicale, confederatii patronale, Coalitia ONG-uri pentru Fonduri Structurale, Platforma ONG-urilor rome – asupra măsurilor luate pentru îmbunătătirea aplicatiei Action Web.


Aceste măsuri vizează: cresterea transparentei procesului de depunere o introducerea unui contor prin care orice aplicant poate să afle, în timp real, numărul de utilizatori conectati la site-ul www.fseromania.ro; introducerea unui contor prin care orice aplicant care accesează o linie de finantare deschisă poate să afle, în timp real, numărul total de schite si proiecte depuse; acordarea unui număr de înregistrare pentru fiecare proiect depus (pe lângă ID-ul pe care îl primeste proiectul, aplicantul va primi si un număr de înregistrare a dosarului, respectiv numărul de ordine al proiectului transmis, astfel încât aplicantul să fie informat ce loc ocupă proiectul său în ordinea depunerii proiectelor).


Alte masuri au vizat protectia aplicatiei Action Web fată de eventualitatea unei încărcări automate a datelor, prin introducerea unor instrumente de securitate pentru a identifica prezenta omului în fata calculatorului; îmbunătătirea structurii hardware în sensul dublării puterea de calcul si optimizării aplicatiei Action Web la nivelul cadrului sursă pentru a permite cresterea numărului de accesări simultane pe secundă (de la ordinul sutelor în trecut, la ordinul miilor – în prezent).


S-a mai discutat despre introducerea semnăturii electronice din partea AMPOSDRU pentru fiecare proiect depus în cadrul unei linii de finantare. Ca măsură de sigurantă pentru validarea proiectelor depuse, imediat după transmiterea proiectului către AMPOSDRU, prin intermediul aplicatiei Action Web, aplicantii vor primi o copie a proiectului transmis certificată prin semnătură electronică.


Atât reprezentantii partenerilor sociali, cât si deputatul Varujan Pambuccian – membru al Comisiei pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor –, au considerat că măsurile luate de AMPOSDRU pentru îmbunătătirea aplicatiei Action Web vor asigura o bună desfăsurare a sesiunii de depuneri de proiecte în cadrul liniilor de finantare ce vor fi deschise în cursul anului 2011.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.