Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
23.01.2012

Antonescu si Ponta: Anticipate prezidentiale si parlamentare in cel mai scurt timp

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi preşedintele PSD, Victor Ponta, au declarat astazi ca Romania are nevoie de alegeri anticipate ce trebuie organizate in cel mai scurt timp.


"România are nevoie de soluţia radicală - alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare în cel mai scurt timp. Nu e o chestiune de proceduri, ci de voinţă politică, de evaluare a situaţiei, căreia trebuie să-i daţi un răspuns. Deci, domnule prim-ministru, dincolo de bunele dumneavoastră intenţii, noi propunem această soluţie: vrem să ştim răspunsul dumneavoastră. Cei din stradă contează? Da sau nu? Facem sau nu alegeri anticipate?", a afirmat Antonescu.


Presedintele liberal a mai vorbit despre milioanele de oameni nemultumiti, adaugand ca revendicările protestatarilor din stradă, care strigă "Jos Băsescu!", "Jos Guvernul!" şi "Anticipate!" reprezintă "copleşitoarea" majoritate a cetăţenilor.


La randul sau, Victor Ponta a afirmat ca toti parlamentarii USL sunt gata sa mearga in fata oamenilor pentru alegeri anticipate.


"Soluţia este foarte simplă - un pact politic între cei toţi prezenţi aici, prin care spunem că suntem de acord să renunţăm la continuarea mandatului nostru de parlamentar şi să ne prezentăm în faţa oamenilor, pentru ca ei să decidă cine să-i reprezinte sau nu în Parlament. Toţi parlamentarii USL, sau cei care vor să rămână alături de USL, sunt gata să meargă în faţa oamenilor pentru a cere un vot de încredere sau, dimpotrivă, un vot de sancţiune. Dacă dumneavoastră aveţi acelaşi curaj şi aceeaşi responsabilitate, putem s-o facem şi mâine, de ziua Unirii, a unirii acestor parlamentari care stau în scaune cu oamenii care stau afară şi care ne cer să fim la fel ca ei”, a declarat Ponta.


Social democratul a mai afirmat ca parlamentarii USL nu vor mai fi, din februarie, înapoi, în bănci, cuminţi, ascultând din nou aceleaşi discursuri şi fiind obligaţi să voteze sau să nu voteze aceleaşi angajări de răspundere.


„E momentul în care putem să arătăm dacă suntem altfel decât cum spun oamenii despre noi sau dacă unii ţin mai mult la scaun decât ţin la demnitatea şi la responsabilitatea faţă de cei care i-au ales", a declarat Victor Ponta, citat de Mediafax.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.