Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
04.10.2011

ARAS cere Politiei Romane si posturilor de televiziune sa respecte dreptul la viata privata si la imagine al oamenilor

Asociaţia Română Anti-SIDA (ARAS)– îşi exprimă îngrijorarea, printr-un comunicat remis astazi presei, cu privire la capacitatea Poliţiei Române de a proteja drepturile cetăţenilor României, în special cel la viaţă privată şi imagine, aceasta în condiţiile în care chiar secţiile de poliţie, împreună cu unele posturi TV, încalcă public drepturi elementare.


“Mai multe posturi de televiziune, inclusiv Realitatea TV au difuzat vineri, 30 septembrie a.c., o înregistrare cu femei filmate într-o secţie de poliţie, înregistrare efectuată, evident, cu acordul poliţiei sau chiar de către reprezentanţi ai acesteia. Femeile încearcă inutil să-şi acopere feţele şi declară că nu vor să fie filmate, pentru a nu fi văzute de familii. Pe parcursul comentariilor care au însoţit difuzarea imaginilor, s-a afirmat că aceste femei sunt prostituate şi că unele dintre ele sunt consumatoare de droguri, fără a se menţiona dacă există vreo decizie judecătorească în acest sens”, se arata in documentul citat.


In comunicatul semnat de Maria Georgescu, director executiv ARAS, sunt rugate Poliţia Română şi posturile de televiziune să respecte dreptul la viaţa privată şi la imagine al oamenilor, indiferent de ce se presupune că au făcut aceştia.


Asociaţia Română Anti-SIDA – este o organizaţie non-guvernamentală care desfăşoară şi programe de promovare a sănătăţii adresate persoanelor implicate în prostituţie.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.