Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
01.03.2011

Balaceanu Stolnici cere mass-media sa contribuie la consolidarea rolului societatii civile

Acad. Constantin Balaceanu Stolnici, presedintele CIADO, recomanda presei din Romania sa aloce spatii de emisie societatii civile, contribuind astfel la consolidarea acesteia.


“CIADO Romania recomanda mass-media, componenta esentiala a societatii civile, sa aloce timpi de emisie, spatii de dezbatere in presa scrisa si internet in ceea ce priveste rolului societatii civile reprezentative la nivel national. Este esential ca intr-o perioada in care asistam la derapaje de la regulile de baza ale democratiei sa consolidam rolul societatii civle si nu doar dezbateri conjuncturale. Rugam mass-media sa redea importanta societatii civile din care si ea face parte, fiind obligatia noastra, ca societate civila, sa facem educatia civica si culturala asupra valorilor europene si nu doar dambovitene”, se arata intr-un comunicat al CIADO, remis redactiei noastre.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.