Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
11.08.2010

Băsescu: „Tara nu are bani pentru construirea de biserici"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Radio Romania Actualitati, că este nemultumit de faptul ca bugetul este facut in asa fel incat sa raspunda unor interese ale fiecarui parlamentar. Seful statului a mai adaugat ca trebuie sa inceteze „fanariotismele” si ca nu sunt bani pentru construcţia de biserici.


"Un lucru cu care am fost extrem de nemulţumit în buget este repartizarea de bani pe obiective de interese pentru fiecare parlamentar. Să terminăm cu aceste fanariotisme, că ţara nu are bani pentru construirea de biserici", a spus şeful statului la RRA.


Basescu a adaugat ca parlamentarii nu duc banii acasă, dar nu este timpul pentru construcţia de biserici.


"Avem alte priorităţi, construirea de diguri pentru inundaţii, baraje", a adăugat Băsescu, citat de Mediafax.


Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că România trebuie să îşi reevalueze momentul intrării în zona euro, opinand ca momentul 2014 este nerealist.


"Problema este dacă România va fi suficient de consolidată financiar şi economic pentru a face faţă în zona euro. (...) Aceasta este o decizie ce nu poate fi luată acum. Personal chem la regândirea calendarului de aderare la zona euro ca urmare a nerezolvării prompte a deficitelor structurale şi a problemelor pe care le avem în finanţarea deficitelor", a mai spus Traian Băsescu.


Presedintele Basescu a mai afirmat ca "toate veniturile ar trebui să fie impozitate".


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.