Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
19.01.2012

Basescu da ignore manifestantilor in prima aparitie publica de la inceputul protestelor

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Cotroceni, ca ramane un partener activ al Guvernului si că principala lecţie învăţată este că o atitudine responsabilă în plan politic şi economic este o premisă fundamentală împotriva crizelor, transmite Mediafax.


Traian Basescu a mai afirmat ca 2012 poate şi trebuie să aducă noi evoluţii în eforturile de apropiere de Uniune a altor ţări, iar fondurile europene rămân un element esenţial pentru creşterea economică.


Cu toate ca Romania se afla de o saptamana sub semnul protestelor, presedintele este preocupat de aderarea României şi Bulgariei la Schengen, aratand ca este surprins de acesta amanare, deşi toate condiţiile sunt îndeplinite. Preocuparea este fireasca dar acum agenda publica este marcata de alte subiecte.


“Vrem să rămânem angrenaţi în evoluţiile majore la nivel european. România este adepta unei Uniuni tot mai integrate care să tindă spre statele unite ale Europei. În condiţiile în care stabilitatea economiei va contiua să se consolideze, nu există motive de preocupare care să fundamenteze o eventuală retragere de lichidităţi de pe piaţa românească”, a mai adaugat Basescu, citat de Mediafax.


Premierul Emil Boc nu trebuie sa isi faca nicio grija, presedintele ramanand alaturi de el.


“Voi continua să fiu un partener activ al guvernului în ceea ce priveşte adoptarea măsurilor la care ne-am angajat prin acordul cu FMI şi UE. Avem în vedere o eventuală reorganizare administrativă a ţării. Toate reformele reprezintă un puternic semnal de stabilitate dat pieţelor”, a mai adugat Basescu.


Desi este prima declarative facuta dupa inceputul manifestatiilor, presedintele nu a facut nicio referire la oamenii care se afla in strada, dandu-le “ignore”. (Foto: cotidianul.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: silvestru

exista o mare doza de ignoranta in randul protestatarilor de aceea sant manipultai asa de usor.... www.cellnetgalaxy.FunEasyComputer.com


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.