Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
13.08.2010

Boc: Am preferat să păstrez unitatea PDL prin toleranţă, Cristian Preda are însă cartonaşul galben

Liderul PDL, Emil Boc a declarat că a preferat să păstreze unitatea partidului printr–o disciplină "mai laxă" şi toleranţă, dar că este hotărât să aplice şi sancţiuni, arătând că a avut o discuţie lămuritoare cu europarlamentarul PDL Cristian Preda, care poate fi considerată de "cartonaş galben", informeaza Mediafax.


"Am preferat să păstrez unitatea partidului cu toleranţă, pentru a utiliza plus valoarea fiecărei persoane, chiar cu consecinţe negative pentru mine. Am avut însă o discuţie sper lămuritoare cu Cristian Preda, iar după cartonaşul galben toată lumea ştie ce urmează", a spus Boc joi seara, solicitat într-o emisiune a postului public de televiziune să comenteze situaţia din PDL şi declaraţiile recente pe această temă ale preşedintelui Traian Băsescu.


Europarlamentarul PDL Cristian Preda s-a întâlnit la începutul lunii august cu preşedintele partidului, Emil Boc, cu care a avut un schimb de opinii despre ce înseamnă guvernarea, despre relaţia cu celelalte partide şi obiectivele PDL, Preda afirmând că discuţiile au avut loc "în condiţii foarte amicale".


Europarlamentarul a adăugat că a aflat cu această ocazie ceea ce ştia, respectiv faptul că "unii nu iubesc deloc" declaraţiile pe care el le face şi că ar fi vrut să fie sancţionat.


"Premierul, care e preşedintele partidului, în această calitate ne-am întâlnit, a subliniat însă că e apărătorul unui punct de vedere potrivit căruia un partid înseamnă diversitate, înseamnă unitate în diversitate şi că e nevoie de voci diverse şi voci care să aducă diverse experienţe din societate, pentru că nu vom reuşi nici să convingem pe membrii noştri, nici pe simpatizanţi că putem să ne atingem obiectivele. A fost o întâlnire foarte bună", a mai spus Preda.


BPN al PDL a decis atunci să-l invite pe europarlamentarul Cristian Preda la o discuţie cu conducerea partidului, pentru a i se cunoaşte opinia în privinţa situaţiei actuale, potrivit vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur.


Declaraţia lui Flutur a venit după ce Preda a declarat, la RFI, că Emil Boc lucrează pentru PSD şi este arogant.


Mediafax

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.