Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
10.02.2013

Campania Arta Contra Drog la o noua editie

Programul National de prevenire si informare asupra riscurilor asociate consumului de droguri, intitulat ,, Arta Contra Drog ” este organizat de CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului) in parteneriat cu Ministerul Educatiei prin Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti, Ministerul Afacerilor Interne prin Agentia Nationala Antidrog, Palatul National al Copiilor, din cadrul campaniei ,,Drogurile risc si amenintare” .


Programul va avea ca scop strangerea de fonduri pentru desfasurarea de conferinte, dezbateri cu elevii din liceele bucurestene, organizatiile studentesti si sustinerea tinerilor strazii consumatori de droguri.


Desfasurarea campaniei:


    19-20 februarie Palatul National al Copiilor – piesa de teatru – Pluralul Englezesc


    27-28 martie Palatul National al Copiilor – piesa de teatru - D’ale Carnavalului


    24-25 aprilie Palatul National al Copiilor – piesa de teatru - Mincinosul


    28-29 mai Palatul National al Copiilor – piesa de teatru - Descult in Parc


Accesul la piesa de teatru se va face pe baza de tichete donatie, cu valoare unica de 40 RON si va avea loc in Sala mare a teatrului, care dispune de 700 locuri.


Intrarea se va face prin intrarea principala a Palatului National al Copiilor, asigurand o expunere totala invitatilor. Scopul acestei campanii presupune strangerea de bani prin vanzarea de bilete, donatiile efectuate de sponsori si donatiile efectuate de oricare persoana.


Banii stransi se vor folosi la materialele tipografice , realizari de clipuri antidrog , necesare organizarii de conferinte si seminarii antidrog , programe de educatie civica si culturala in cele 108 licee din Bucuresti cu o participare de peste 100.000 de tineri precum si in Facultatile de stat.


Primul eveniment al campaniei „Arta Contra Drog” este priesa de teatru „Plurarul Englezesc” ce se va juca in zilele de 19 si 20 februarie la Palatul National al Copiilor, in Sala Mare, de la ora 19.


Piesa „Pluralul englezesc”, una dintre cele mai apreciate tragi-comedii din lume, va fi jucata la Bucuresti in cadrul proiectului national “Arta Contra Drog” , cu o distributie senzationala: Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Armand Calota si Delia Nartea.


Evenimentul se inscrie in strategia europeana antidrog - va fi lansat clipul antidrog , vor fi distribuite materiale de informare asupra riscurilor asociate consumul de droguri etc.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.