Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
23.07.2010

Ceausescu, Breaking News!

Din nou cuplul fostilor dictatori Ceausescu e in topul stirilor. Operatiunea de deshumare solicitata legitim de cativa din membrii familiei a oferit din nou un subiect de maxim impact pentru mass media. Stiri, talk-show-uri, alte discutii alambicate-imbarligate-aparent sofisticate despre cei doi, a caror prezenta satanica in istoria Romaniei e greu de negat.


Din nou pe post ‚tribunul’ Vadin tuand si fulgerand! Membrii ai familiei sau apropiati apar minute in sir pe le ‚tembeliziuni’. Sunt stupefiat... Generele lor, sotul Zoei, se pare o femie vadit inteligenta, apare pe post, melodramtizand, auto-victizandu-se cu nerusinare, cica stateau ‚dificil’ in actualul sediu Uniter.


Dincolo de faptul ca procesul celor doi a fost o mascarada, ca evolutia ulterioara in justitie a apropiatiilor a fost penibila, sa apari in presa, in media ca sa iti ceri ‚averea’ inapoi (!?!) e absolut hilar....Ce averea, cum a fost dobandita? La ,tembelizor’ aflam cum suferea printisorul Nicusor si manca covrigi. Stam la tv sa plangem cuplul satanic ca fost ingropat necrestineste!?! Cuplul care a ‚ras’ biserici, care l-a hulit pe Dumnezeu, care a fost satanic in istoria Romaniei si care, prin sistemul cu care au operat, au atentat in cel mai inalt grad la libertatea individuala. Totul era controlat in comunism! Mai ales in perioada Ceausescu!


Ma intreb sincer daca nu meritau sa fie ingropati intr-o gropa cu var asemeni conducatorilor nazisti condamnati in procesul de la Nurberg... Pare cumplit, dar la cat rau au facut multor romani, faptul ca au avut si au o cruce, e o dovada de toleranta pe care atat ei cat si regimul cu care s-au contopit nu au facut dovada niciodata. Pe buna dreptate la Realitatea, Emil Hurezeanu se intreba unde sunt mormintele lui Maniu sau ale multor morti la Sighet.


Nu vom putea uita sau ignora raul, iar lectia secolului XX este ca memoria nu poate fi anulata. "Ceasca" si Elena, satanice personaje din istoria Romaniei, au fost doi dictatori diabolic de impliniti! Ar trebui sa fim intodeauna lucizi, precizi si clari in judecata si evaluarea lor!


Circumstante, ingaduinta, mila, intelegere etc. sunt sentimente si stari complet straine celor doi.


Marius Th. Barna

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.