Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
04.03.2011

Cel mai mic nivel din ultimii trei ani la preturile apartamentelor noi din Bucuresti

In luna februarie, preturile la apartamentele noi din Bucuresti au atins cea mai scazuta valoare din ultimii 3 ani, conform portalului de ansambluri imobiliare Rezidential.net.


Preturile apartamentelor noi ating minime istorice, in timp ce numarul cererilor creste cu 80%.  Pretul mediu al unei garsoniere dintr-un bloc nou a fost in scadere cu 4% fata de luna februarie a anului precedent si cu 43% fata de cota maxima inregistrata in februarie 2008, ajungand la valoarea de 54.747 euro.


La apartamentele cu 2 camere si 3 camere, scaderile au fost de 10%, respectiv 9% fata de anul precedent, si de 41%, respectiv 43% fata de februarie 2008. Pretul mediu al unui apartament cu 2 camere intr-un ansamblu rezidential din Bucuresti a fost de 79.901 euro, in timp ce pentru apartamentele de 3 camere, pretul mediu a ajuns la 120.600 euro.


Pentru apartamentele cu 4 camere, reducerile de preturi au fost mai mici, de 4% fata de anul trecut si doar 11% fata de 2008. Motivul este ca multi dezvoltatori au incercat sa vina cu idei de afaceri adaptate pietei, renuntand la apartamentele cu 4 camere si recompartimentand spatiile in garsoniere si apartamente cu 2 camere, mai arata site-ul citat.


Reducerile constante de preturi la apartamente de vanzare Bucuresti au dus la cresterea interesului cumparatorilor, lucru care s-a observat atat in cresterea cu 54% a numarului de vizitatori in lunile ianuarie si februarie fata de lunile anului precedent, dar si in cresterea cu 80% a numarului de solicitari online trimise de vizitatorii site-ului (in luna februarie fata de luna precedent


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.