Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
02.10.2010

Cezar Preda recunoaste ca PDL nu detine solutii pentru depasirea crizei economice

Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Cezar Preda, a declarat, vineri, la lucrările Consiliului Judeţean de Coordonare al PDL Ialomiţa, ca nu exista nimeni care sa detina solutii economice bune pentru Romania. Implicit, Preda a afirmat ca partidul pe care il reprezinta nu poate scoate tara din criza.


Nu mai credeţi pe nimeni când spune că vine cu soluţii economice, cu soluţii bune pentru România. De ce nu am fi luat noi soluţiile astea, de ce nu am fi luat noi măsurile astea ca să ne dăm bine cu toată lumea? De când sunt aceste gânduri sinucigaşe ale PDL? Adică, de când suntem noi mai sinucigaşi decât ar trebui să fie un politician? Oare nu vă întrebaţi, se poate altfel? Nu!”, a declarat Preda, citat de Mediafax.


Recunoscand ca PDL nu detine solutiile economice pentru depasirea crizei, Preda pare a spune ca formatiunea sa nu renunta la guvernare pentru ca nici „ceilalti” nu detin cheia pentru revenirea la normalitate.


Cezar Preda si-a asumat rolul de purtator de cuvant si de aparator al premierului Emil Boc, acesta incepand sa fie criticat chiar si in propriul partid.


Este un om cinstit, care face ce trebuie să facă” (...) „Per ansamblu, să aveţi încredere în Emil Boc. Emil Boc nu este aşa cum îl prezintă ei. Nu este aşa. Este un om cinstit, dintr-o familie cinstită, care face ce trebuie să facă. Indiferent ce ar fi făcut Emil Boc, cei din opoziţie ar fi spus că nu e bine. Eu am încredere în şeful partidului şi vă spun un lucru: nu a făcut vreo greşeală sau vreun lucru de care să ne fie ruşine”, a incheiat fruntasul democrat liberal.


Catalin Petrescu

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.