Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
16.01.2012

Colonelul Aurel Moise, declaratie uluitoare: Nu avem cum sa facem o delimitare intre cei care au intentii bune si ceilalti

In ziua de 15 ianuarie au avut manifestari de protest in 34 de judete, singura localitate in care acestea au fost violente a fost Capitala. Potrivit sefului Directiei de Ordine si Siguranta Publica, colonelul Aurel Moise, la proteste au participat 8700 de manifestanti si peste 2000 de luptatori ai jandarmeriei.


247 de persoane au fost conduse la sectiile de politie si sanctionate contraventional, iar pentru 36 de persoane s-au facut acte premergatoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugeri s.a.


10 jandarmi au primit ingrijiri medicale, dintre care doi se afla si acum internati in spital.


Reprezentantul Jandarmeriei a mai afirmat la conferinta de presa de luni, ca nu s-au utilizat gloante de cauciuc si a solicitat cetatenilor sa se delimiteze de grupurile violente.


Moise a mai adaugat ca printre persoanele conduse la sectie se numara si 7-8 reprezentanti ai galeriei echipei Petrolul Ploiesti, „Lupii galbeni”.


„Nu avem cum sa facem o delimitare intre cei care au intentii bune si cei care au intentii mai putin bune”, a mai adaugat, dupa opinia noastra destul de riscant, colonelul Moise. In aceste conditii rezulta ca este posibil ca un protestatar civilizat sa fie condus la sectie, la fel ca unul violent care tocmai a aruncat  sticla incendiara.


Jandarmeria a suferit pagube materiale de circa 150.000 de lei.


Reprezentantii ISU au actionat si ei in 7 situatii de urgenta, interventia fiind destul de dificila ca urmare a imposibilitatii accesului in zonele aglomerate. ISU a asigurat actiuni de prim-ajutor in 45 de cazuri, 19 persoane fiind transportate la spital.


Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaie, a afirmat ca s-au inregistrat 26 de internari, la ora actuala fiind si un protestatar in spital.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.