Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Comedia Blonda, chiorul şi piticul se va juca la Palatul Cotroceni pe 20 iulie
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
15.07.2011

Comedia Blonda, chiorul şi piticul se va juca la Palatul Cotroceni pe 20 iulie

Piesa de teatru "Blonda, chiorul şi piticul", care a starnit un adevarat scandal in luna mai, se va juca miercuri, 20 iulie, în sala de teatru a Palatului Cotroceni, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.


Conform unei surse citate de Agerpres, detaliile organizatorice, precum şi modalităţile în care se va face accesul la Palatul Cotroceni în ziua spectacolului vor fi stabilite în cursul săptămânii viitoare.


Comedia "Blonda, chiorul şi piticul" a fost interzisa de directoarea Sălii Dalles, Iustina Cornel, care l-a amentintat pe regizorul Ştefanis Lupus sa schimbe titlul piesei.


"E urât, nu mă aşteptam să se ajungă aici", a povestit, in mai,  Ştefanis Lupu, regizorul piesei şi iniţiatorul proiectului.


Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan, a transmis, intr-o emisiune  la Antena 3, din data de 20 mai, din partea preşedintelui ca trupa respectiva este “invitata să susţină piesa în sala de teatru a Palatului Cotroceni, ca o dovadă libertăţii totale de exprimare care există în România în acest moment”.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.