Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Concursul de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate începe în condiţii normale
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
13.07.2011

Concursul de ocupare a posturilor/catedrelor didactice vacante/rezervate începe în condiţii normale

Subiectele aferente concursului cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante din învăţământul preuniversitar de stat au fost transmise şi preluate în condiţii de securitate de către toate cele 155 de centre de examen şi de către inspectoratele şcolare judeţene, aplicându-se procedurile electronice de securitate. Prin urmare, această probă, programată astăzi, 13 iulie, poate începe în condiţii normale, la ora 10.00, conform graficului iniţial.


„Reamintim faptul că pentru susţinerea acestui concurs s-au înscris 38.064 candidaţi (dintre care 4.237 sunt absolvenţi din promoţia 2011). Numărul total de posturi didactice/catedre vacante titularizabile este de 4.471 , iar de posturi didactice/catedre vacante/rezervate netitularizabile -  42.731. Cele mai căutate discipline sunt educatoare, institutori/învăţători, limba şi literatura română, limba şi literatura engleză, educaţie fizică şi sport, matematică, psihopedagogie specială, istorie, geografie, limba şi literatura franceză, religie ortodoxă, biologie.


Ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat se face pe bază de concurs cu probe scrise, cu subiecte elaborate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în conformitate cu programele specifice pentru concurs la specialitatea postului didactic, Proba scrisă cuprinde subiecte mixte din specialitate şi din metodica predării specialităţii respective”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei.


Rezultatele concursului se afişează la sediul unităţii/instituţiei de învăţământ unde s-a desfăşurat concursul, în data de 18 iulie 201. Contestaţiile se depun din momentul afişării rezultatului până în data de 19 iulie 2011, ora 17.00, conform programului afişat la sediul centrelor de concurs. Afişarea rezultatelor finale obţinute de candidaţi are ca termen data de 21 iulie 2011.


Prima etapă de repartizare - repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 (şapte), pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se realizează în zilele de 22 şi 25 iulie 2011.


Pentru a doua etapă de repartizare - repartizarea la nivel naţional, a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 (şapte), pe posturile didactice/catedrele rămase vacante titularizabile după prima etapă, în perioada 27-28 iulie 2011 candidaţii interesaţi depun opţiuni la centrele de concurs unde s-au înscris. În data de 29 iulie 2011 se realizează repartizarea computerizată la nivel naţional, în baza opţiunilor depuse de candidaţi.


Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului urează succes tuturor celor implicaţi în organizarea şi desfăşurarea acestui concurs.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.