Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
24.04.2013

Consilierul prezidential Gabriel Berca a demisionat din PDL

Consilierul prezidenţial Gabriel Berca, fost preşedinte al organizaţiei judeţene Bacău a democrat-liberalilor, si ministru de Interne din partea aceluiasi partid şi-a anunţat, miercuri, demisia din PDL.


"Nu vreau să mai rămân într-o echipă care nu s-a manifestat unit, nu a fost eficientă nici în alegerile locale, nici în cele parlamentare şi, chiar mai mult, nici în momentele dificile pe care partidul le înregistrează după pierderea celor două scrutinuri", a declarat, pentru agentia Agerpres, Gabriel Berca.


Berca acuza "conducerea interimară ca are tendinţa de a face o înţelegere nefirească cu unii reprezentanţi ai USL. Gheorghe Flutur încearcă, şi am informaţii că a şi reuşit, să impună drept lider al organizaţiei judeţene PDL o persoană agreată de reprezentanţii puterii locale, parte a USL".


"Nu pot să asist tăcut, să accept tacit blatul domnului Flutur, iar demisia mea din calitatea de membru al PDL Bacău are şi menirea a atrage atenţia asupra perspectivei pe care o oferă actuala conducere partidului", a mai adaugat Berca pentru Agerpres.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.