Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
09.08.2010

Crin Antonescu: „Fiecare are dreptul la opţiunea sa şi fiecare reprezintă cum crede mai bine propriul electorat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că în cadrul întâlnirii pe care o va avea cu ceilalţi lideri ai opoziţiei nu se vor decide lucruri importante, discuţia urmând a fi doar un schimb de vederi asupra situaţiei actuale.


"Este vorba despre o întâlnire pe care a propus-o preşedintele PC, domnul Dan Voiculescu, şi e o întâlnire la care nu discutăm, negociem, decidem nişte lucruri importante. Nu e nevoie de niciun fel de mandat. Pur şi simplu probabil e un schimb de vederi asupra situaţiei actuale şi de perspectivă din unghiul opoziţiei pentru că, oricât am fi de diferiţi, suntem în acest moment în opoziţie, în comun faţă de puterea actuală care îşi face de cap după cum bine ştiţi", a afirmat Antonescu la finalul şedinţei Biroului Politic Central al PNL.


El a mai spus că nu va încerca să-i convingă pe social-democraţi de necesitatea unei majorităţi între PNL şi PSD.


"Eu îmi voi spune încă o dată punctul de vedere, eu nu am nici datoria şi nici dorinţa de a convinge pe cineva. Datoria mea e să reprezint partidul, să reprezint oamenii care mi-au dat încrederea şi de a căuta (...) pentru întreaga Românie formule într-o situaţie foarte dificilă. În rest, fiecare are dreptul la opţiunea sa şi fiecare reprezintă cum crede mai bine propriul electorat", a susţinut Antonescu.


Întrebat dacă îşi menţine punctul de vedere potrivit căruia liberalii vor vota moţiunea de cenzură numai în condiţiile în care există o strategie clară cu privire la ce se va întâmpla după căderea Guvernului, liderul PNL a afirmat că nu a fost luată o decizie în acest sens în partid, fiind vorba de o opinie personală a sa.


(Agerpres)


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.