Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
19.04.2013

Crin Antonescu: Nu il reevalum pe Băsescu

Crin Antonescu a afirmat la congresul PSD ca partidul pe care il conduce nu il va reevalua pe Traian Basescu.


"Reevaluarea pare pentru unii cel mai recent joc de societate din politica românească (...) Există lucruri care nu sunt de reevaluat. Pentru noi. Nu-l reevaluăm pe Traian Băsescu, nu reevaluăm regimul Băsescu", a spus Antonescu .


Presedintele liberal a vorbit si despre sloganul "Jos Băsescu!".


"Dar "Jos Băsescu!", în înţelesul nostru de înlăturare şi de schimbare a unor oameni, a unor mentalităţi, a unor practici, este o condiţie nu suficientă, dar absolut necesară pentru pornirea şi împlinirea oricărui alt proiect", a completat liderul PNL.


Antonescu a mai adaugat ca PNL nu va reevalua alianta cu PSD-ul si ca partidul sau merge pana la capat alaturi de aliati.


"Ne putem ciocni, ne putem tulbura, ne putem opri pentru un moment pentru a lămuri un incident sau altul, o neînţelegere sau alta, o intenţie sau o declaraţie sau alta. Dar aliaţii noştri, aşa cum desigur sunt şi cei din PC, şi cei din UNPR, sunteţi dumneavoastră, PSD. Până unde? Până când? Până la capăt!", a susţinut Antonescu.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.