Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
18.07.2010

Cristian Preda: PDL ar putea ajunge ca PNŢCD, dacă nu se democratizează

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat duminică, la Realitatea TV, că PDL poate ajunge ca PNŢCD, dacă nu este tăiat cordonul ombilical dintre mediul politic şi cel de afaceri, dacă nu se democratizează şi dacă nu se deschide către societate.


Preda a făcut această precizare după ce a arătat că se poate ajunge într-o fundătură dacă nu este tăiat cordonul ombilical dintre mediul de afaceri şi mediul politic.


"Această legătură este folosită în toate direcţiile şi pot să-şi facă poftele cei care deţin controlul asupra acestor resurse", afirmă europarlmentarul la Realitatea TV.


În opinia lui Preda, în PDL sunt foarte mulţi oameni de bună credinţă, care sunt blocaţi în parcursul lor politic de "aceste compromisuri".


"Dacă partidul nu se democratizează, va ajunge într-o fundătură, va ajunge cum e PNŢCD acum, să-l aducă pe Dan Diaconescu să cânte laude lui ...Cum îl cheamă? Pavelescu", a afirmat Preda.


El a arătat că s-a ajuns la această situaţie pentru că, pe vremea când era la guvernare, în PNŢCD a existat legătură între mediul de afaceri şi reţelele politice.


"Dacă nu vrea să se democratizeze, dacă nu vrea să se deschidă către societate, dacă nu vrea să facă acest pariu cinstit al confruntării cu propriile elite, acolo va ajunge, acolo ajunge orice partid, în afara Parlamentului", a adăugat europarlamentarul. (Foto: civicmedia.ro)


Sursa: Mediafax

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.