Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
13.03.2013

Cu atatea alerte alimentare, vom ajunge sa ne mancam intre noi!

Alerta alerta! Ba e una, ba e alta, in Romania  mancarea e un lux, dar si un motiv de ingrijorare! Vaca e nebuna, porcii au trichineloza, gainile au gripa aiviara, laptele e infestat, salamul de vita e din carne de cal; noi ce mai mancam?


O sa ajungem canibali. Nu mai putem manca nimic, toti au luat-o razna si isi masoara mancarea in boli. Stramosii nostrii mancau ceapa cu sare si paine si nu  vorbeau de cancer ca de o simpla raceala. Se vrea insanatosirea sau indobitocirea populatiei? Oamenii au ajuns sa  nu mai aiba incredere in ce pun in farfurie in timp ce mafia alimentara e in floare. Taranii sunt izgoniti din piete, lasand locul produselor importate. Ce au produsele romanesti? De ce trebuie sa importam orice?


Canibalii ar fi mandrii de romanii ce vor ajunge sa se manance intre ei….


Corina Enache

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.