Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
07.12.2012

Cum se va vota in unitatile subordonate Administratiei Nationale a Penitenciarelor

Persoanele private de libertate din unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor îşi exercită dreptul de vot la alegerile parlamentare din 09.12.2012 în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 35 din 13.03.2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi a Deciziei Biroului Electoral Central nr. 14 din 11.10.2012


Astfel, conform prevederilor legale pot vota numai persoanele private de libertate care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: au vârsta de peste18 ani, inclusiv cei care împlinesc această vârstă în ziua alegerilor; nu li s-a interzis acest drept; sunt cetăţeni români; au acte de identitate valabile; au domiciliul în raza teritorială a secţiei de votare unde se află locul de deţinere în care sunt custodiate; solicită în scris preşedintelui biroului electoral al secţiei de votare, prin intermediul administraţiei locului de deţinere, că doreşte să-şi exprime dreptul de vot.


Având în vedere aceste condiţii, la nivelul sistemului penitenciar au fost identificate 34 persoane private de libertate care au drept de vot, dintre care 28 au formulat cerere că doresc să-şi exprime acest drept. În acest sens, în data de 09.12.2012, reprezentanţii secţiilor de votare se vor deplasa la unităţile penitenciare cu urna specială.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.