Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
29.04.2010

Dan Andronic: Afacerea cu vechituri de langa sediul Guvenului este a lui VantuConsilierul Dan Andronic noteza pe blogul sau ca afacerea cu tarabele de vechituri de langa sediul Guvenului este a lui Sorin Ovidiu Vantu.


Dacă ați văzut prin centrul Capitalei, pe lângă Guvern, un șir de lung de tarabe la care se vând tot felul de vechituri, pe post de antichități, și v-ați întrebat a cui e afacerea, vă pot da un răspuns: a patronului de la Realitatea TV, Cotidianul, Cațavencu, Money Channel, și alte publicații falimentare. Da, dragii moșului, a lui Sorin Ovidiu Vîntu! Prin ce firmă o face? Habar n-am! Dar știu că a făcut presiuni asupra lui Chiliman și Oprescu pentru a obține toate autorizațiile, spunându-le că este afacerea lui”, noteaza noul consilier de imagine al democrat liberalilor.


Andronic mai scrie ca SOV încasează 300 de euro pe weekend de la fiecare tarabagiu, in conditiile in care exista 100-150 de tarabe, iar afacerea este pe cale sa creasca in intensitate.


“Smecheria nu se oprește aici, căci doar Vîntu e Mogulul! Pentru că merită, în sensul în care folosește deontologii de la Realitatea-Cațavencu conform normelor internaționale, Sorin Ovidiu Vîntu primește curent gratuit de la Primăria Sectorului 1 pentru tarabele sale cu vechituri. Că doar nu era să plătească… Mai mult, și curățenia este asigurată gratuit de firma care are contract în Sectorul 1. Și pentru că nu era de ajuns, paza era asigurată de gardienii comunitari. Fără ca SOV să dea un leu. Afacere tipică pentru Părintele FNI”, isi incheie Andronic postul plin de “amabilitati” la adresa adversarului noilor sai clienti.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.