Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
26.04.2012

Dan Voiculescu: Daca USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani!

Omul de afaceri Dan Voiculescu considera ca dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată şi USL va forma Guvernul, vor urma cele mai importante 6 luni din ultimii 22 de ani.


„Aflată sub presiunea timpului, pentru că în noiembrie vor fi alegerile parlamentare, şi a uriaşelor aşteptări ale populaţiei, guvernarea USL va trebui să înceapă să repare, încă din primele 6 luni, tot ce a stricat regimul Băsescu în ultimii 4 ani. Ei au dărâmat, au destructurat, au destabilizat. USL va trebui să construiască, să refacă încrederea românilor în lege, în stat şi în propria economie”, noteaza Voiculescu pe blogul sau.


Senatorul mai scrie ca niciun proiect public nu mai trebuie realizat fără îndeplinirea a 3 condiţii esenţiale: realizarea unui studiu de impact, elaborarea unei analize de oportunitate şi stabilirea priorităţii alocării resurselor necesare pentru finalizare.


„Se impun investiţii publice coerente, cu adevărat utile şi care se pot finaliza în cel mai scurt timp pentru a putea fi date în exploatare. Investiţiile trebuie să producă, nu să consume! Avem nevoie de transparenţă decizională, eficienţă administrativa şi competenţă economică. Dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată, urmatoarele 6 luni pot fi decisive pentru USL şi pentru România”, mai adauga Dan Voiculescu.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.