Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
31.08.2010

Dinu Patriciu: Andrei Tinu nu are cum să dea în judecată Adevărul

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, marţi, că Andrei Tinu nu poate acţiona în instanţă societatea Adevărul, neavand niciun fel de şansă într-un astfel de proces.


"Noi (Adevărul) am fost scoşi de către tribunal din acest proces, e o decizie irevocabilă şi definitivă de acum trei ani. Andrei Iucinu nu are niciun fel de şansă, i-a fost rezervată partea lui în acţiuni conform legii sucesiunii. Şi le poate lua de la sora lui când doreşte, şi dacă doreşte sora lui să i le dea. Adevărul este scos complet din această poveste de către tribunal", a declarat Dinu Patriciu, citat de Mediafax.


Patriciu a mai adaugat că acţiunea lui Andrei Tinu are in vedere o actiune între rude, fara legatura cu societatea Adevarul


"Nu are cum să dea în judecată Adevărul pentru că există o hotărâre definitivă şi irevocabilă prin care societatea Adevărul nu are niciun fel de legătură cu această acţiune, este o chestiune între rude", a incheiat Patriciu, informeaza sursa citata. (Foto: inpolitics.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.