Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
21.07.2010

Elena Udrea a inceput campania electorala pentru Capitala: Bucureştiul poate deveni Micul Paris

Nici nu a trecut o sapatamana de la alegerea Elenei Udrea la conducerea filialei Bucuresti a PDL si iata ca deja au inceput sa apara planurile domniei sale privind Capitala.


Aflata la Budapesta, pentru o intalnire cu premierul Viktor Orban şi cu vice-prim-ministrul Semjen Zsolt, Elena Udrea a vizitat “puţin” şi Budapesta.


Am văzut un oraş frumos, cu multe clădiri de epocă, cu atmosferă de capitală europeană şi plin de turişti. M-am gândit imediat la Bucureşti, la potenţialul turistic al capitalei noastre – care nu este cu nimic mai prejos decât al Budepestei –, potenţial care nu este din păcate suficient exploatat” scrie Udrea pe blogul sau.


Sunt putine cuvinte, dar care ne spun multe.


In primul rand, Elena Udrea si-a luat deja in primire rolul de candidat al partidului sau la Primaria Generala a Capitalei.


In al doilea rand, actualul ministru ne ofera un program in miniatura pentru viitorul primar general.


Udrea vorbeste despre “exploatarea potentialului” deja existent, ceea ce ne trimite cu gandul ca vom avea de-a face cu noi si noi strategii de marketing, gen brandul de tara, brandul turistic, “Romania, land of choice”. Vom mari bugetul de publicitate al Capitalei, vom face branding si rebranding, vom cumpara spatiu publicitar, vom face fericite cateva agentii care graviteaza in universul portocaliu.


In rest, Udrea vorbeste despre o veche preocupare a inaintasului sau, Traian Basescu, aceea de a scapa de cainii vagabobzi. “O altă problemă ar fi cea a câinilor vagabonzi. Trebuie să înţelegem ce mesaj trimitem către potenţialii turişti când în centrul Bucureştiului se plimbă în voie haite de câini”, noteaza Udrea pe blogul sau.


In fine, candidatul PDL pentru fotoliul Capitalei mai vorbeste depre preturile foarte mari in comparatie cu cele din marile capitale si despre cladirile cu prea multe etaje.


In rest nimic. Dar campania nici nu a inceput...


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.