Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
18.05.2012

Elevii claselor I-IV de la Scoala Generala 149 din Capitala au donat 300 de carti pentru copiii de la Valea Plopului

Joi, 17 mai, scriitorul Petre Craciun s-a aflat printre copiii Scolii Generale nr. 149 din sectorul 3, Bucuresti, la invitatia invatatoarei Irina Stefan. Cu acest prilej, directorul Optimal Media si Literatura Copii a preluat 300 de carti, deosebit de frumoase, pe care 120 de copii din clasele I-IV le-au donat in cadrul campaniei „O carte pentru Valea Plopului”.


Actiunea de colectare s-a derulat in lunile aprilie-mai, sub coordonarea si la initiativa domnei Irina Stefan, care are o relatie speciala cu copiii de la asezamantul din Prahova.


Donatia a fost posibila prin implicarea şi următoarele cadre didactice în calitate de voluntari:  Boboc Domnica, Blegu Mirela, Edu Camelia, Gavrilă Veta, Guţu Geanina, Macă Alexandra, Păvăloaie Nicoleta, Sofronea Lelia, Mateescu Loredana, Tănăsie Daniela, Rotaru Gheorghe, Gheorghiu Simona si Benea Mihaela.


Petre Craciun le-a vorbit copiilor despre obiectivele campaniei, anuntandu-i ca pana in acest moment s-au adunat circa 2000 de volume care vor lua drumul catre Valea Plopului in luna iunie.


Elevii Scolii Generale nr. 149 au aratat ca s-au bucurat pentru contributia la campanie si s-au aratat interesati pentru a participa cu propriile lor creatii literare la rubrica „Micul scriitor”, gazduita de portalul Literatura Copii.


Redactia
_dsc7913_-_copy_700_01

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.