Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
15.01.2012

Emil Boc: Nici un protestatar nu este ranit. Presa vorbeste despre 20 de raniti

Premierul Emil Boc l-a vizitat, la Spitalul Floreasca, pe jandarmul ranit in timpul protestelor de sambata seara. Este primul gest public  pe care premierul il face dupa trei zile de proteste.  


"Dialogul este singura cale de rezolvare a tuturor problemelor din Romania, nu cred in solutia violentei. Jandarmii si protestatarii sunt oameni cu familii, iar solutiile nu sunt caramizi aruncate in dreapta si stanga. Dialogul este singura solutie, nu caramida care pune in pericol viata, pentru ca orice se poate salva, dar nu si viata. Ma bucura faptul ca nici un protestatar nu este ranit", a declarat Boc.
Televiziunile de stiri au prezentat, sambata, imagini cu civili, inclusiv batrani, care aveau nevoie de ingrijiri medicale, unii dintre ei fiind transportati cu ambulantele. Site-ul ziuanews.ro vorbeste de un numar de 20 de raniti, dintre care 5 jandarmi. Care este, in aceste conditii, adevarul?  
Optimal Media intreaba care este numarul persoanelor ranite si unde au ajuns acestea in noaptea de sambata.
(Foto: dcnews.ro)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.