Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Expertii rusi vorbesc despre formarea regiunii „noua Europă de Est”
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
17.07.2011

Expertii rusi vorbesc despre formarea regiunii „noua Europă de Est”

„Flancul vestic al spațiului post-sovietic, format din Rusia, Ucraina, Belarus și Republica Moldova, este mai puțin consolidat și singurul element de legătură între aceste țări este instituția amorfă a CSI”, a declarat, recent, consilierul rectorului de la MGIMO, Artem Malgin, într-un discurs susținut în cadrul unei școli de vară desfășurată lângă Sankt-Petersburg cu genericul: „Rusia, NATO și Uniunea Europeană:  perspectivele cooperării trilaterale”, ne informează Agenția Informațională REGNUM, citata de infoprut.ro.


Expertul citat considera ca tarile din partea de rasarit a fostului bloc sovietic sunt implicate într-o relație din ce în ce mai strânsă cu Uniunea Europeană. Malgin, a adaugat că obiectivele majore de politică externă indreptate catre acesta regiune reprezinta 45% din programul Președinției Consiliului UE deținută de Ungaria și Polonia.


„Timp de 20 de ani pe teritoriul CSI s-au format diferite subregiuni: Transcaucazia, regiunea Asiei Centrale, fiecare în parte având propriul sistem de evoluție”, a mai adaugat Artem Malgin, apreciind ca asistam la un adevarat proces de restructurare a spațiului post-sovietic.


Artem Malgin a mai vorbit despre îndepărtarea țărilor din Europa de Est de Federația Rusă, si deplasarea tot mai vizibila a flancului de Vest a CSI spre Uniunea Europeană.


“Acesta ne îndreptățește să considerăm, că în prezent se desfășoară procesul de formare a regiunii „noua Europă de Est”, a mai adaugat Malgin, citat de infoprut.ro.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.