Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
07.10.2010

Forbes: Michelle Obama a fost declarată drept cea mai influentă femeie din lume în anul 2010


Autorităţile ungare au început acţiunile de curăţare a nămolului cărămiziu, provenit de la rezervorul avariat. Accidentul de la fabrica de aluminiu, din vestul Ungariei, a provocat moartea a cel puţin 4 persoane, printre care şi 2 copii, iar alţi 6 oameni sunt daţi dispăruţi. The New York Times scrie că valul de reziduuri a inundat gospodăriile şi grădinile oamenilor. În după amiaza zilei de luni, rezervorul de la fabrica de aluminiu a cedat şi a transformat patru sate pitoreşti într-o mare roşiatică de nămol şi ruine, parcă desprinse dintr-un film de groază.


RIA Novosti informează că, potrivit Forbes, Michelle Obama a fost declarată drept cea mai influentă femeie din lume în anul 2010. Aceasta este urmată în top de directorul companiei americane Kraft Foods, Irene Rosenfeld. În topul femeilor influente este şi cancelarul german Angela Merkel, care a deţinut trofeul anul trecut. Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, s-a clasat pe locul patru.


Sursa: Publika TV

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.