Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
07.10.2010

Forbes: Michelle Obama a fost declarată drept cea mai influentă femeie din lume în anul 2010


Autorităţile ungare au început acţiunile de curăţare a nămolului cărămiziu, provenit de la rezervorul avariat. Accidentul de la fabrica de aluminiu, din vestul Ungariei, a provocat moartea a cel puţin 4 persoane, printre care şi 2 copii, iar alţi 6 oameni sunt daţi dispăruţi. The New York Times scrie că valul de reziduuri a inundat gospodăriile şi grădinile oamenilor. În după amiaza zilei de luni, rezervorul de la fabrica de aluminiu a cedat şi a transformat patru sate pitoreşti într-o mare roşiatică de nămol şi ruine, parcă desprinse dintr-un film de groază.


RIA Novosti informează că, potrivit Forbes, Michelle Obama a fost declarată drept cea mai influentă femeie din lume în anul 2010. Aceasta este urmată în top de directorul companiei americane Kraft Foods, Irene Rosenfeld. În topul femeilor influente este şi cancelarul german Angela Merkel, care a deţinut trofeul anul trecut. Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, s-a clasat pe locul patru.


Sursa: Publika TV

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.