Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Accente
04.10.2010

Gabriel Oprea: Cei care intră în armată nu îşi aleg o meserie, ci îşi asumă o misiune

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a declarat, luni, la UNAp, la ceremonia de deschidere a anului universitar, că aceia care intră în armată nu îşi aleg o meserie, ci îşi asumă o misiune pe care o duc la bun sfârşit cei care au invatat lecţia curajului, informeaza Mediafax.


"Este o misiune pe care o duc la bun sfârşit doar cei care au învăţat cea mai importantă lecţie a vieţii: lecţia datoriei, a curajului, a devotamentului şi a patriotismului. Sunt lucruri care nu se învaţă doar din cărţi, se învaţă din viaţa de zi cu zi", a declarat ministrul Oprea.


Gabriel Oprea a mai vorbit despre cei doi militari care au murit, vineri, în Afganistan, despre modernizarea armatei si despre rezultatele obtinute de instituţiile militare de învăţământ.


"Armata a dat ţării nu numai militari devotaţi, ci şi profesionişti de marcă, specialişti şi personalităţi care au avut o influenţă decisivă în procesul de modernizare a României. Educaţia este primul pilon care permite apărării şi securităţii naţionale să se adapteze permanent în faţa noilor provocări", a mai afirmat Oprea, citat de Mediafax.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.