Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
06.08.2010

Giurgiu: Bâlci tradiţional de Sfânta Maria în municipiu

Un număr de zece poliţişti, zece jandarmi şi patru poliţişti comunitari vor fi prezenţi zilnic, în echipe mixte sau independente, la bâlciul tradiţional de Sfânta Maria ce se desfăşoară în acest an în municipiul Giurgiu în perioada 6-15 august.


'Pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii optime, s-a constituit dispozitivul de ordine şi siguranţă publică format din poliţişti, jandarmi şi poliţişti comunitari care asigură climatul de normalitate în incinta bâlciului şi în zonele adiacente pe toată durata desfăşurării a cestuia', a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.


Astfel, zece poliţişti, zece jandarmi şi patru poliţişti comunitari vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor zilnic, în echipe mixte sau independente, între orele 10:00 - 02:00, având ca misiune prevenirea şi combaterea eventualelor fapte antisociale.


La bâlciul tradiţional de Sfânta Maria din municipiul Giurgiu sunt aşteptaţi şi în acest an comercianţi cu maşinuţe, lanţuri, leagăne uriaşe, dar şi dresori de animale şi iubitori de tir sportiv. Tot cu această ocazie sunt aşteptaţi în incinta bâlciului comercianţi de produse tradiţionale gospodăreşti, respectiv mobilier din lemn şi răchită, oale de lut, aramă, străchini, pălării de paie, articole de îmbrăcăminte, jucării, dar şi comercianţii de mici şi băuturi răcoritoare.


Agerpres

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.