Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Accente
10.07.2012

Guvernul o asigura pe Angela Merkel ca in Romania buna functionare a statului de drept nu este afectata in niciun fel de disputele politice

Guvernul României a transmis doamnei Angela Merkel, Cancelarul Republicii Federale Germania, printr-un comuncat de presa, asigurări ferme şi fundamentate că în România buna funcţionare a statului de drept nu este afectată în niciun fel de disputele politice.


„Evoluţiile politice ale ultimelor săptămâni se încadrează în limitele Constituţiei, ale legilor româeşti şi ale reglementărilor europene. Niciunei instituţii democratice nu i-a fost atinsă independenţa. Sistemul de justiţie nu a fost şi nu va fi vizat de niciun fel de măsură sau influenţă politică din sfera guvernamentală. Guvernul României va continua să ia toate măsurile necesare pentru respectarea cu stricteţe a obligaţiilor României în baza acordurilor cu FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, precum şi pentru îndeplinirea obligaţiilor ce ne revin în baza Mecanismului pentru Cooperare şi Verificare şi a tuturor măsurilor necesare pentru a garanta în România o justiţie independentă şi eficientă, la standarde comunitare”, se arata in comunicatul semnat de Victor Ponta.


Guvernul vrea sa ii asigure pe toţi partenerii europeni de tenacitatea şi determinarea cu care împărtăseste  valorile democraţiei şi ale statului de drept continuand dialogul şi cooperarea pentru asigurarea unui climat de stabilitate şi de încredere în economia românească.


„În acelaşi timp, respingem cu fermitate campania de denigrare a României dusă de preşedintele Traian Băsescu şi PDL, campanie nefundamentată şi care aduce atingere intereselor României prin crearea unei imagini false cu privire la democraţia românească. Cetăţenii români vor avea ocazia, la referendumul naţional desfăşurat pe 29 iulie, să decidă, în mod perfect democratic şi constituţional, în privinţa preşedintelui României şi considerăm, în spiritul valorilor democratice pe care le împărtăşim, că vocea lor trebuie să fie respectată”, se mai arata in finalul documentului.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.